Essential Touch® massage 

Det levende og ressourcefyldte nærvær i kroppen

At modtage massage og berøring, som er givet med opmærksomhed, nærvær og i trygge omgivelser, får os til at slappe af og give efter. Får os til at give slip på måske mange måneders opspændthed og travlhed, for herefter at rejse os igen med samlet og fornyet energi.

“Som når stormvejr har pisket bølgerne til oprørt hav og de pludselig lægger sig og der bliver klart og stille vande. Kraftfuldheden er der stadig, men kan nu bruges målrettet, fokuseret og præcist ud fra egen klarhed og centrering”.


Essential Touch® massage er en blid, dybdegående og omsorgsfuld massage- og berøringsform, som giver større kropsbevidsthed og selvindsigt. Massagen eller kropsterapien foregår mest uden ord og starter altid med en indledende og afklarende samtale, således at selve massagen kan fokusere direkte på de områder, der har brug for det.

I Essential Touch® massage får vi adgang til de kvaliteter og ressourcer, vi naturligt er i kontakt med, når vi er nærværende og hviler i os selv. Responsen efter massagen viser sig både i form af fysisk som psykisk overskud og afspænding. Symptomer og smerter der lindres og nogle gange helt forsvinder. Større sanselighed, velvære, klarhed og en dyb følelse af fredfyldthed.

Udover at være et dejligt redskab for afspænding, velvære, stress- og smertehåndtering, er Essential Touch® massage også et smukt og værdifuldt redskab for healing og selvudvikling.

 

Stress og tanke-tyranni
Stress, tanke-tyranni og smertefulde følelser sætter sig i kroppen som spændinger og man har ikke nogen form for  energifyldt eller nærende kontakt med sig selv.
Med tiden opstår der en permanent spænding i kroppen, som forhindrer os i at opleve vores naturlighed og styrke, samt glæden ved bare at være til.


Indre stabilitet og selvværd
Essential Touch® massagen eller Healingsmassagen forløser og frisætter de spændte og blokerede kropsområder og giver modtageren mulighed for at opleve, hvordan de ressource- og energifyldte områder i krop og sind udvides og fyldes af et stabilt og levende nærvær.

Kroppens iboende ressourcer er utallige. Når kroppen er fri af fysiske som psykiske spændinger, stress eller uro, er det muligt at få adgang til ens styrke, handlekraft, selvværd og evnen til at kunne sætte grænser og række ud til ens omgivelser. Kunne åbne hjertet og samtidig være forankret i sin egen indre ro og klarhed.


Essential Touch® massage er langt mere end en almindelig fysiurgisk massage.

Den er baseret på de sammenhænge, der er mellem krop og sind og tager samtidig hensyn til energistrømmene i kroppen, akupunktur-og energipunkter, til chakraerne og til de forskellige mentale, følelsesmæssige og spirituelle lag, der findes i kroppens aura.

Mange af teknikkerne, bl.a. chakra-afbalancering og Joint Release (led-forløsende massage) kan med stort udbytte sagtens bruges uden på tøjet, da der ikke nødvendigvis skal anvendes olie eller lignende.Joint Release – Effektiv og mirakuløs hurtig
Joint Release, som også er en naturlig del af Essential Touch® massage, er en teknik, hvor man arbejder med blide og lette bevægelser af leddene, som harmoniserer krop og nervesystem på samme tid. 

Det er en teknik som også bruges i bl.a. Body SDS og Tragermassage, men i Essential Touch® er Joint Release brugt på en blidere og mere integrerende måde, så modtageren får mulighed for at opleve sig selv fra et dybere og sandere sted.

Man kan således opleve kroppens og sjælens iboende værens tilstande og
virkningen af denne massageform, er både effektiv og mirakuløs hurtig, da det er muligt at åbne og frisætte steder, hvor almindelig massage eller andet kropsarbejde normalt ikke kan nå ind.Kontakt: Ønsker du at bestille tid til en session, en gratis afklaringssamtale, tilmelde dig et kursus eller hvis du har et spørgsmål, så ring gerne til mig på tlf. 21240068 eller send e-mail til kashah@me.com

Du kan også følge mig på Facebook og på YouTube
Copyright © 2016: Kasha Hansen. Webdesign: Tao Design - Kasha Hansen