Terapi der virker: Er du nysgerrig på dette? Så bestil tid til en session, en gratis afklaringssamtale, eller tilmeld dig et kursus. Og har du spørgsmål inden, så ring
gerne til mig på tlf. 21240068 eller send e-mail til kashah@me.com
Du kan også følge mig på Facebook og på YouTube

 

Er du klar til forandring?


Er du klar til at forandre kritikerens negative kraft og indflydelse på dit liv? 
Vil du styrke dit selvværd og slippe den giftige skam og skyld?

Så kom med på kurset ”Styrke og stabilitet” og skab den forandring du ønsker i weekenden d. 25-27 okt.

 

Vejen til din styrke og stabilitet 

Dette kursus fokuserer på din styrke og stabilitet og netop derfor skal vi også arbejde med din indre kritiker. For når din indre kritiker går og spænder ben for dig, ser og mærker du ikke den enorme styrke som du besidder.

Derfor skal vi arbejde meget med din indre kritiker: Hvad den gør, hvorfor den gør det og hvordan du lærer at kontrollere den.

 

Kritikerens effekt

Din indre kritiker er oftest roden til alt hvad du gerne vil forandre i dit liv. Alt hvad der holder dig tilbage og alt hvad der får dig til at nøjes og tvivle. Den har desværre en stor magt i mange mennesker liv da den blev skabt, da vi var ganske små og vi derfor har levet med den i mange, mange år. Heldigvis kan alt hvad vi har lært, aflæres og det gælder også din indre kritiker.

Vil du leve dit liv fuldt ud og erstatte din indre tvivl med styrke og ro? 
Så tilmeld dig kursus ”Er du klar til forandring?” hvor du lærer at blive ven med din indre kritiker så du kan få dit gode selvværd tilbage.

For nogle viser deres indre kritiker sig i form af særligt kontrol-behov. Hos andre er det i fordømmelsen af dem selv og/eller andre. Hos helt andre mærker de dens forgiftende tilstedeværelse i form af selvkritik, stress og selvtvivl.

Alt sammen negative følelser og tilstande, der tynger dig og oftest overskygger din styrke og din egen opfattelse heraf.

 

Din indre kritiker – fortidens stemme

Med over 30 års erfaring genkender jeg hurtigt, når den indre kritiker er på spil. Og det er den meget ofte.

Når vores indre kritiker taler til os, er der mange der tror, at det er noget de siger til sig selv. Men det er det faktisk ikke. Ikke direkte. Det er derimod en stemme fra fortiden. Det værste er, at den stemme har været med os så længe, at den ofte forgifter os ubevidst. Det gør den fordi vi sjældent rigtig hører HVAD den siger, men til gengæld mærker vi tydeligt effekten af den. En effekt, der forpester vores liv indtil vi begynder at arbejde med den og høre hvad den virkelig siger. 

Sådan foregår kurset

På kurset vil du lære forskellige teknikker af kende indenfor Inquiry, (selvundersøgelse) meditation, mindfulness-baseret terapi, "indre barn metoden" og især essens-og nærværs-arbejde. For netop det at finde ind til din essens – din kerne – dit kraftcenter, er helt afgørende for at slippe din kritiker fri. 

Når du finder ind til din essens, beskriver mange kursister det som ”at finde hjem til sig selv”. Du finder så at sige, din egen indre kerne. En værens-form og et sted i dig, der altid er tilgængeligt og hvor du kan hive uanede mængder styrke, glæde og stabilitet frem. 

 

Det lærer du

På kurset vil du komme til bunds i din indre kritiker og hvor den stammer fra og hvad du får ud af at holde fast i den. Men du vil også lære at kontrollere den og dermed frigøre dig selv fra den giftige skam og skyld. Det gør du nemlig, når du lærer dine grænser af kende, mærker dine behov og dermed opnår en ny indre stabilitet. 

Er du klar til at erstatte tvivl og kritik med selvværd, en tro på dig selv og en værdsættelse af det unikke menneske du er? Så tilmeld dig kurset ”Er du klar til forandring” og skab den forandring, som du ønsker i dit liv.

 

Praktiske oplysninger

Kurset foregår: 

Fredag  d. 25 okt.: 16-20
Lørdag  d. 26 okt.: 10-17
Søndag d. 27 okt.: 10-16

Alle tre dage i Charlottenlund, 2 minutter fra stationen og fri parkering lige i nærheden.

Pris:
Prisen er 2.300 kr. og du betaler 1.100 kr. i depositum ved tilmelding og de resterende 1.200 kr. senest ved kursets start. 

Mad og drikke:
I prisen er der fredag aften en let anretning og lørdag/søndag lidt formiddagsbrød, frugt, kaffe og te i pauserne.

Spørgsmål/tilmelding:
Spørgsmål og tilmelding sker ved at sende en mail til kashah@me.com  eller på tlf.: 21-24-00-68

Betaling:
Ved tilmelding indbetales depositum på kr. 1100 eller hele beløbet på kr. til min bank, reg. Nr.: 0524, konto nr.: 190909 eller over mobilepay til 21240068. Husk at skrive dit fulde navn og navn på kurset: ”Styrke og stabilitet”

Jeg håber du ved, at du fortjener at forfølge alle de drømme du har. Store som små. Livet er en unik gave som du har fået og du fortjener at få det allerbedste ud af det.

 

Terapi der virker: Er du nysgerrig på dette? Så bestil tid til en session, en gratis afklaringssamtale, eller tilmeld dig et kursus. Og har du spørgsmål inden, så ring
gerne til mig på tlf. 21240068 eller send e-mail til kashah@me.com
Du kan også følge mig på Facebook og på YouTube

 

 

Copyright © 2016: Kasha Hansen. Webdesign: Tao Design - Kasha Hansen