Kom tættere på dig selv

-så du kan heale dit indre barn, styrke dit selvværd og gøre dine drømme til virkelighed.

Har du ligesom mange andre drømme du ikke forfølger, så hænger det højst sandsynligt sammen med manglende kontakt og healing af dit indre barn.  Vi kan nemlig ikke løbe fra dem vi er eller var og derfor skal vi heale vores yngre jeg, for at mærke ægte frihed og glæde som voksne.

 • Har du svært ved at mærke dig selv og længes du efter at komme tættere på dig selv?
 • Har du en grundfølelse af ikke at være god nok og dermed svært ved
  at mærke og markere dine grænser og behov?
 • Er du træt af at leve dit liv gennem andre og konstant glemme dig selv?
 • Ønsker du at gøre dine drømme til konktre handlingsplaner, som du har modet til at forfølge?

Så er kurset”Kom tættere på dig selv” lige noget for dig.
På dette eftertragtede kursus kommer du i kontakt med dit yngre jeg og derfra healer du dine livssmerter og finder ægte glæde ved at finde ind til din egen essens, som er din unikke kerne. Når du kommer hjem til dig selv på denne måde beskriver mange kursister det som "livsforandrende".

 

”Kashas knivskarpe indsigt i hver enkelt deltager i gruppen, gør at alle føler sig mødt, lige der, hvor deres næste udviklingsskridt er. ” (Ketty)

”Selvudvikling er ingen quick fix, det er vi vist alle klar over. Men hold da op, hvor der er sket skridt i den rigtige retning, siden jeg startede hos Kasha. Jeg har kun haft en individuel session og deltaget i en weekend workshop. Hvor var det grænseoverskridende at dukke op til en gruppesession med mennesker, som jeg ikke kendte. Men jeg kastede mig ud i det og fik helt ufatteligt meget ud af det.” (Karina)


Hvem er du?
Hvis du gene vil lære dig selv bedre af kende og dermed få meget mere glæde og tilfredshed i dit liv, så vil jeg gerne lære dig redskaberne.

Måske tvivler du på dig selv eller ligefrem saboterer du dig selv, dine drømme og ønsker. 

Måske er du en af dem, der udsætter og udsætter de ting der er vigtige for dig og dermed lader du dig nøjes? 

Men det behøver du slet ikke!

 

Du er ikke alene
Tusindvis af mennesker kender til at være selvkritiske og løbe væk fra sig selv når de har ”ondt i sjælen”, for ikke at mærke de mere ubehagelige eller svære følelser, såsom angst, usikkerhed, sorg, mindreværd, ensomhed, meningsløshed, alvorlig stress, vrede eller frustration. 

Der er mange eksempler på, hvordan vores tidlige barndom stadig påvirker og begrænser vores voksenliv. Vores selvværd, tro på os selv, vores drømme og muligheder. 

På kurset ” Heal dit indre barn og virkeliggør dine drømme” tager jeg dig i hånden og viser dig vejen til et liv med meget mere glæde og tilfredshed og mod til at gøre det du ønsker. 

 

Efter kurset vil du opleve, at:

 • Vokse og blomstre som menneske og finde nye og bedre måder at være i verden på.
 • Have styrket dit selvværd, din handlekraft og kærlighed til dig selv.
 • At have redskaberne til at stoppe de indre stemmer som får dig til at tvivle på dig selv, være selvkritisk og holde dig selv og dit lys tilbage.
 • Kunne frisætte dig fra de tanker og selvbilleder, som har spændt ben og begrænset dig i dit voksenliv, uanset hvor meget succes og anerkendelse du har udadtil.
 • Finde hjem til dig selv, hjem til din indre kerne, din essens eller din sjæl, så du herfra kan skabe de relationer og det liv du længes efter. 
 • Enkle, men effektive redskaber til at tage dig op på ”det næste niveau”, så du kan realisere og virkeliggøre de ting du drømmer om.

 

HVORFOR overhovedet arbejde med fortiden?
På dette kursus ser vi tilbage i fortiden og kigger på hvordan vi hver især har lært at tilpasse os livet.  Som regel er det enten ved at klare os selv, sørge for de andres behov eller holde os selv tilbage – ofte af frygt for at blive afvist eller forladt eller i håbet om at blive set, hørt og elsket. Læs mere om det lige her

HVORDAN kommer du til heale dit yngre jeg?
Kurset består af en række oplæg, specifikke øvelser, guidede rejser og processer. På kurset vil du få en masse redskaber som du tager med dig, så du kan fortsætte med at skabe mere selvaccept og møde dig selv på en mere kærlig måde - også efter kurset. 

På kurset Kom tættere på dig selv” vil du heale dine sjælelige ar fra fortiden med den særlige og dybtgående kombination af ”Indre Barn- og Essens”arbejdet.  Igennem disse metodeformer, vil du opnå en dybere forståelse for dig selv, så du kan blive et gladere, mere frit og selvkærligt menneske.

  


Om Kasha

Jeg har over 30 års erfaring og har set tusindvis af mennesker forløses af arbejdet med deres yngre jeg. Jeg håber, jeg også får muligheden for at se denne positive forvandling hos dig

Kom tættere på dig selv suppleres optimalt sammen med kurset ”Fra selvkritik til selvaccept”, da begge kurser ser på din barndoms bevidste som ubevidste konsekvenser og følgevirkninger. 

 

Kurserne tages hver for sig og kan endda tages i den rækkefølge du foretrækker, da de supplerer hinanden, men hver især har deres egne specifikke øvelser, guidede rejser og processer.

På begge kurser vil du få en masse redskaber som du tager med dig, så du kan fortsætte med at skabe mere selvaccept og møde dig selv på en mere kærlig måde, når kritikeren popper op. 

I løbet af de to kurser vil du heale dine sjælelige ar fra fortiden med den særlige kombination af Indre Barn, guidede rejser- og Essens terapi.  Igennem disse metodeformer, vil du opnå en dybere forståelse for dig selv, så du kan blive et gladere, mere frit og selvkærligt menneske.

På kurset bruger jeg min egen personlige erfaring med hvor direkte og dybt forandrende arbejdet med ”Indre Barn- og Essens” metoden er. Jeg har fået lov at hjælpe tusindvis af mennesker, som jeg har haft på mine kurser, uddannelser og i individuelle forløb over de sidste 30 år.

 

Nu er det din tur til forvandling!

Kurserne afholdes i 2019 over tre dage 

DATO 
”Kom tættere på dig selv”, (trin 1) afholdes den 13-15 september eller den 11-13. oktober 

”Fra selvkritik til selvaccept”, (trin 2) afholdes den 15-17 november

TIDER:
Fredag kl.:  17 - 20
Lørdag kl.:  10 - 17
Søndag kl.: 10 - 16

STED:
Kurset foregår i Charlottenlund, 2 min. Fra stationen og fri parkering lige i nærheden.

PRIS:
Din investering er kr. 2.295 pr kursus og hvis du tilmelder dig begge kurser sparer du i alt kr 400 og betaler kun kr. 2.095 pr kursus.

I prisen er der fredag aften en let lille anretning og lørdag/søndag lidt formiddagsbrød og frugt, kaffe og te i pauserne, men frokosten står du selv for. Den kan både medbringes eller købes på en af de nærliggende cafeer. 

Ja tak, jeg vil gerne med så jeg kan begynde at skabe et mere selvkærligt og nærende liv for mig selv og mine nære. 
Tilmelding sker ved at sende en mail til kashah@me.com

 

”Hvis vi ikke tager kærligt hånd om vores "indre barn", vores fortid, så styrer og forgifter det vores voksenliv på smertefulde og uhensigtsmæssige måder.” (Sagt af den amerikanske familieterapeut John Bradshaw)

Begrænset antal pladser
Da det er vigtigt for mig at alle kursister får det optimale udbytte ud af kurset, opererer jeg med et begrænset antal pladser. 

Der vil være en vekselvirkning mellem oplæg, øvelser, guidede meditationer, gruppearbejde, fælles opsamling og feedback, kognitiv terapi, psykoterapeutiske teknikker, meditation, nærværs-træning og ”Indre barn- og Essens” arbejde. Alt sammen øvelser og redskaber som du lærer og dermed tager med dig til evig tid. 

Tilmeld dig ved at sende mail eller sms eller kontakt mig staks hvis du har nogle spørgsmål. 

Mobil: 21240068 eller email kashah@me.com

 

Jeg har også lavet en lille video om Indre Barn terapi. Se den her 

 

Tidligere kursister siger

”Jeg kontaktede oprindeligt Kasha for at arbejde med mit indre barn eller rettere, for at give plads til mit indre barn. Jeg fandt dog ud af, når man arbejder med sin indre kritiker, hænger det jo uvilkårligt sammen med, at man også tager det indre barn med ind i forløbet. Den indre kritiker undertrykker eller ignorerer ens naturlige selvværd, handlekraft og kreativitet. Det er jo netop her, hvor mine inderste ønsker for mit liv bor og i løbet af kurset fik jeg en meget klarere fornemmelse af, hvad jeg vil med mit liv. Og jeg fik også modet til at tage de første skridt til forandring allerede under kurset”. (Anonym folkeskolelærer)

 

Da jeg fandt ”Rejsen Hjem” af John Bradshaw faldt der noget på plads. Det var jo ikke mig, der var noget galt med. Jeg var bare som alle andre et produkt af min opvækst. Jeg googlede John Bradshaw og fandt frem til Kasha, som en af de få i Danmark, der underviser ud fra hans metoder. Jeg tilmeldte mig et Indre Barn kursus, selvom jeg var meget skeptisk. Jeg forstod faktisk ikke helt, hvad hun mente med indre barn. Men min mistro blev hurtigt gjort til skamme. Den weekend på kursus hos Kasha, blev transformerende for mig. Der blev grædt en del, men jeg var ikke længere flov over tårerne. Det blev første skridt i processen af at hele mig selv til et liv i balance.” (Anonym) 

 

Terapi der virker: Er du nysgerrig på dette? Så bestil tid til en session, en gratis afklaringssamtale, eller tilmeld dig et kursus. Og har du spørgsmål inden, så ring
gerne til mig på tlf. 21240068 eller send e-mail til kashah@me.com
Du kan også følge mig på Facebook og på YouTube

 

 

 

Copyright © 2016: Kasha Hansen. Webdesign: Tao Design - Kasha Hansen