Kunsten at kunne acceptere og elske dig selv, som du ER

 

Dette forløb over 4 aftener, fordelt over 2 måneder, henvender sig til dig, som længes efter at kunne rumme, elske og acceptere dig selv og at kunne udtrykke dig mere frit. For dig, der ønsker at kunne håndtere din selvkritik eller følelsen af ikke helt at være god nok og som ønsker at være mere tro overfor den, du dybest set ER.


Du vil lære forskellige teknikker at kende inden for Inquiry (selvundersøgelse), mindfulness-baseret terapi, kropsøvelser, meditation og essensarbejde, som støtte til at kunne være i nuet og møde de følelser, bekymringer eller tankemylder, som du er vant til at identificere dig med i din hverdag.

Ved at lære at møde og rumme de følelser, du normalt ikke vil have med at gøre, åbner du for hjertets forskellige kvaliteter af væren - og herfra kan du begynde at hvile mere i dig selv og leve ud fra din egen dybde og integritet.

 

Du skal ikke fixes, - men finde dig selv

Når du arbejder med selvudvikling, får du mere kontakt med dig selv og din indre kerne. Undervejs i processen vil du opdage, at din indre kerne ikke er betinget af eller frembragt af noget ydre. Det er en værens form, som altid er til stede som et levende og vågent nærvær.

Vi finder ikke ind til vores indre kerne, vores essens ved at prøve at fikse, forbedre eller ved at lave om på os selv eller ved at søge at finde svar udenfor os selv. Tværtimod! Ved at vende opmærksomheden indad får vi adgang til den fred og kærlige intelligens, der findes i os alle, lige her og nu.

At få integreret dine essens kvaliteter gør, at arbejdet med selvudvikling bliver langt mere dybdegående og meningsfyldt.

Mange deltagere fra mit kursus ”Kunsten at acceptere og elske dig selv”, oplever at Mindfulness-baseret terapi, meditation, kropsøvelser og essensarbejde har givet dem et langt bedre ståsted. 

Når du er i stand til at være nærværende, træffer du dine valg og beslutninger fra dette nye ståsted. Det vil hjælpe dig med at handle ud fra dine egne sande værdier og ønsker.

Du vil opleve at dit forhold til dig selv og dine nære relationer bliver mere ærlige og glædesfyldte. Det bliver langt nemmere og mere naturligt at bevare kontakten med dig selv, samt at udtrykke dine grænser, behov, sårbarhed og styrke.

 

Forløbet

De 4 aftener kan tages som et selvstændigt forløb eller som supplement til 1:1 sessioner eller kursusrækken: ”Befri dit indre barn - og forstå dig selv som voksen.”

Alle er velkommen. Da kurset er planlagt over 4 tirsdag/onsdag aftener fordelt over 1 eller 2 måneder (se mere nedenfor) vil du kunne få et stort udbytte af dette forløb. Du kan nå at træne og få integreret de forskellige øvelser og teknikker i din hverdag og løbende opleve den effekt, de vil få på dig og dit liv.   

 

 

Praktiske oplysninger

Hold 1: Kursusforløb over 4 onsdags aftener over 2 måneder

Samlet pris for de 4 aftener: kr: 1.600

Tid: 17.00 - 20.00

Datoer: Den 24 april samt 8, 22 og 29 maj

---

Mad og drikke
Der serveres en let og dejlig anretning med kaffe og te samt frugt i pausen.

Sted
Kurset afholdes i Charlottenlund i lyse og rare omgivelser.

Betaling
Ved tilmelding indbetales depositum på kr. 800 eller hele beløbet på kr 1.600 til min bank, reg. nr.: 0524, konto nr.: 190909 eller over mobilpay til 21240068. Husk at skrive dit fulde navn og navn på kurset: “Kunsten at elske dig selv”. 

 

Kursustilmelding sker til
Kasha Hansen på tlf. 21 24 00 68 eller email: kashah@me.comKontakt: Ønsker du at bestille tid til en session, en gratis afklaringssamtale, tilmelde dig et kursus eller hvis du har et spørgsmål, så ring gerne til mig på tlf. 21240068 eller send e-mail til kashah@me.com

Du kan også følge mig på Facebook og på YouTube
Copyright © 2016: Kasha Hansen. Webdesign: Tao Design - Kasha Hansen