Kurset ”Befri dit indre barn og værdsæt dig selv som voksen” – et udviklende forløb over 8 måneder, der forandrer dig for evigt.

 

Tvivler du også på dig selv nogle gange?

Så er du bestemt ikke alene, for de fleste af os tvivler på os selv fra tid til anden. Som du sikkert allerede ved, er årsagen bag tvivlen, at din indre kritiker er på spil! Din indre kritiker får dig nemlig til at tvivle på dig selv igen og igen. 
Det er en frygtelig destruktiv og ødelæggende kraft, da den tynger dig og forhindrer dig i at være hele det fantastiske menneske du er. Årsagen er, at du inderst inde ikke tror på, at du er god nok præcis som du er og kritikeren får de værste følelser frem i dig. Følelser der dræner dig for al din unikke energi. 

Derfor har jeg udarbejdet dette kursus fordi jeg ved, der er så mange mennesker, der lider i tavshed, ved ikke at acceptere og værdsætte dem de er. Det begrænser vores liv - først og fremmest ved at begrænse vores følelse af glæde og lykke.

 

MODUL 1: ”Fra selvkritik til selvaccept”

15 - 17 november 2019

OBS: Dette kursus er det første af hele modulet, men kan også tages som et enkeltstående kursus.

Du kan læse mere om hele forløbet her 

Fokus på kurset er: 

  • Styrke dit nærvær og anerkende dig selv
  • Spotte dine begrænsende tanker og stoppe dem
  • At gå fra selvkritik til selvværd

 

MODUL 2: ”Selvværd og indre styrke”

27 - 29 marts 2020

Fokus på kurset er:

  • Din egen styrke-historie
  • Styrke og undermineringen af den i din barndom
  • Falsk og sand styrke

 

MODUL 3: ”Det åbne hjerte”

19 - 21 juni 2020

Fokus på kurset er:

  • Dit åbne hjerte
  • Dit lukkede hjerte
  • Healing af dine sår og smerter 

   

Fælles for alle 3 kurser:

Ligegyldigt hvilket af mine kurser du deltager på, vil de altid indebære guidede rejser og meditative øvelser, da der sker noget fantastisk, når vi får vores underbevidsthed til at hjælpe os med at arbejde med os selv. 

Med over 30 års erfaring er jeg i dag specialist i selvværd, Essensarbejde, ”Indre barn terapi”, Traume terapi, stresshåndtering og personligt lederskab. Al den erfaring drysser jeg ud af på alle mine kurser så du kommer til at blomstre og genfinde roen og styrken i at være den du er – uden at lade dig styre af begrænsende tanker og følelser.

 

Pris og tilmelding:

Alle tre moduler foregår hver især over tre dage: fredag, lørdag og søndag 

Hvis du tilmelder dig hele forløbet ”Befri dit indre barn og værdsæt dig selv som voksen,” får du en sammenhængende proces, som forløber over 8 måneder.

Når du tilmelder dig alle tre kurser som et samlet forløb, får du rabat på ialt 600 kr.

Du kan også tilmelde dig et kursus ad gangen, så længe der er plads. 

Hvert modul koster 2.295 kr. (altså prisen for både fredag, lørdag og søndag) og du betaler 1.095 kr i depositum ved tilmelding og de resterende 1.200 kr. senest ved kursets start.

I prisen er der fredag aften en let lille anretning og lørdag/søndag lidt formiddagsbrød og frugt, kaffe og te i pauserne, men frokosten står du selv for. Den kan både medbringes eller købes på en af de nærliggende cafeer. 

 

Tilmelding sker ved at sende en mail til kashah@me.com eller ringe til mig på 21240068.

 

Betaling
Ved tilmelding indbetales depositum på kr. 1.095 eller hele beløbet på kr. 2.295 over mobilpay til 506013, eller til min bank, 7436-1049401 såfremt du ikke har MobilePay .

Husk at skrive dit fulde navn og navn på dato på modulet.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at gå fra selvkritik til selvaccept.  

 


 

Dette siger tidligere deltagere om forløbet:

 

“Jeg slap af med mine begrænsninger, så den jeg er og det jeg kan har fået lov til at komme til udtryk og blive afspejlet i mine daglige aktiviteter og relationer.

Jeg har fået ro på hverdagen og det giver overblik og grounding - elementer der er nødvendige, hvis jeg skal excellere. Og så har jeg fået større bevidsthed om mig selv og mine mønstre, hvilket har givet livskvalitet, rummelighed og overskud!”

Aki P. - HR Direktør

   

”Før jeg begyndte at gå hos Kasha i et intensivt forløb, havde jeg slet ikke været klar over, hvor mange negative tanker, jeg havde om mig selv. Altid stod den samme tanke tilbage: At jeg ikke var god nok, at jeg ikke duede til noget og at jeg aldrig blev til noget. Det var en befrielse at lære, at det kun var tanker og ikke virkeligheden. Jeg lærte at kunne stoppe de nedadgående tankespiraler og identificerer mig ikke længere med dem. I stedet har jeg fået fat i mit selvværd og troen på mig selv. Det er et helt nyt liv”

Helene L. – Kundechef

 

At være hos Kasha skal opleves! Det at være et sted fyldt af varme og omsorg gør, at ens personlige proces bliver favnet og forstået.- og så er det et sted jeg altid kan vende tilbage til, når jeg har lyst eller brug for at få støtte og vejledning til et nyt skridt eller en ny erkendelse.

Nina – Sygeplejerske

Jeg vil udtrykke min dybe taknemlighed for det, der skete i weekenden " Indre frigørelse, - at hele dit indre barn" kurset. Mit panser er blevet meget mindre og jeg tør at sige, hvad jeg føler og tænker mere end nogensinde før. Jeg føler mig meget mere afslappet og tør at være mig selv og jeg har fået mange tilbagemeldinger fra folk, at de kan mærke at jeg har rykket mig og er meget mere åben.

Jørgen – mand

 

“Det var en kæmpeudvikling, jeg oplevede på kurset. Jeg blev meget mere nærværende både overfor mig selv samt overfor mine omgivelser. 
Tak for et fantastisk kursus, hvor jeg fandt tilbage til min indre styrke.”

Peter H. - HR-Konsulent

 

Terapi der virker: Er du nysgerrig på dette? Så bestil tid til en session, en gratis afklaringssamtale, eller tilmeld dig et kursus. Og har du spørgsmål inden, så ring
gerne til mig på tlf. 21240068 eller send e-mail til kashah@me.com
Du kan også følge mig på Facebook og på YouTube

 

 

Copyright © 2016: Kasha Hansen. Webdesign: Tao Design - Kasha Hansen