Befri dit indre barn, - og forstå dig selv som voksen

 

Et kursusforløb, hvor du får mulighed for at tage dit indre barn ved hånden og få gjort op med din tvivl på dig selv, din selvkritik og følelsen af ikke at være god nok, som du er.

 

På dette kursusforløb får du mulighed for at blive set, hørt og værdsat lige præcis, som du er - med alle dine udfordringer, glæder, ønsker og længsler. Kurset vil støtte dig i at komme tættere på dig selv og din egen vej.

 

Vi vil arbejde med følgende temaer: dit indre barndin indre kritiker og din indre kerne. Du vil få redskaber til at komme fra selv-kritik til selv-accept, så du kan skabe og tiltrække det liv, du drømmer om.

 

Du skal ikke fixes, men finde dig selv

Ved at arbejde med dit indre barn vil du få øje på de steder, hvor du spænder ben for dig selv som voksen. Du vil blive bevidst om de strategier, du har lært at ”overleve med”, som ofte giver sig til udtryk i fastlåste reaktionsmønstre og smertefulde tanker om dig selv.

I processen vil du få mulighed for at opleve, at du kan møde og favne de sider af dig selv, som trænger til at blive set, hørt og mødt. Via dit nænsomme møde med disse sider af dig selv, vil du få mere kontakt med din indre kerne og dine oprindelige essens-kvaliteter.

Når din indre kritiker er på spil, vil du opleve, at du ikke er god nok eller at du skal være på en bestemt måde for at blive anerkendt og værdsat. Den indre kritiker får dig til at tvivle på dig selv og lukker på den måde ned for din handlekraft, dine ressourcer, styrke og spontanitet. Din indre kritiker har en negativ effekt på dit selvværd, relationer, succes på jobbet og dit kærlighedsliv.

 

Hvis du genkender følgende, er kurset "Befri dit indre barn" for dig:

  • En stemme, der dagen lang fortæller dig, hvordan du burde være og ikke burde være. Hvad der er galt med dig, dine følelser og meninger. En stemme som konstant er optaget af, hvad andre tænker og mener om dig.

  • En stemme,som konstant vurderer, kritiserer eller skamroser dig og som får dig til at føle dig forkert, kedelig eller i tvivl om du fylder for meget eller for lidt. Om du er en god nok som forælder, kæreste, ven og kollega.

  • En stemme, der kritiserer ALT. Lige fra dit udseende, dine følelser, dine behov, dine evner, arbejdsindsats, færdigheder eller temperament.

 

 

”Det kræver hjertemod, tryghed og styrke, at vise vores sårbarhed og sensitivitet fremfor at opretholde en facade, der adskiller os fra os selv og andre”. 

 

 

Hvilke redskaber vil du mestre efter kurset?

Kurset vil give dig nye indsigter og en positiv forståelse af dig selv og din indre kerne. Du vil blive i stand til at se dig selv i spejlet og anerkende og værdsætte det menneske, du dybest set ER. At det er muligt at give slip på de gamle roller og mønstre og ikke længere lade dig nøjes.

Du vil få mere selv-indsigt og selv-respekt. Du vil opleve, at livet er fyldt med nye muligheder og at dine drømme og længsler kommer indenfor rækkevidde.

 

Hvad arbejder vi med på kurset?

Kurset giver indsigt i, hvad der sker, når vi føler os mangelfulde, tomme eller tvivler på os selv. Vi ser på de roller, mønstre og tanker, der er på spil, når vi skal præstere, være den stærke, perfekte eller søger accept.

Du vil få forståelse for, hvad der sker, når du som mand eller kvinde ikke tør åbne dig følelsesmæssigt og hvilke reaktioner eller følelser, der opstår, når du igen og igen oplever nederlag, jalousi eller angst for at blive afvist og forladt. Vi ser på de mønstre, der gør, at du gentagne gange ender i forhold, som ikke er nærende eller sunde for dig.

Vi arbejder med at styrke din indre kerne og finde ind til, hvad det er, DU gerne vil og hvordan du kan få det til at ske.

Ved hjælp af oplæg, specifikke teknikker fra bl.a. John Bradshaw, ”Rejsen hjem”, meditationer og guidede rejser, vil du lære at frisætte dig selv fra dårlige eller destruktive vaner, væremåder og overbevisninger. I stedet vil du opleve at være i nuet og kunne respektere og værdsætte dig selv, som den du ER - både med dine styrkesider som med din sårbarhed.

 

Hvordan foregår det?

Kurset bliver afholdt i trygge rammer og du vil blive mødt på en professionel, nænsom, blid og nærværende måde. Jeg har stor respekt for den enkeltes proces og grænser. Du vil hurtigt opleve, at der opstår et helende og nærende rum af åbenhed og tillid, hvor det er muligt at vokse og udvikle dig i det tempo, der passer dig bedst.

 

Min erfaring

Jeg har mere end 30 års erfaring med at hjælpe folk videre i deres liv gennem mine kurser, sessioner og uddannelser indenfor personlig og spirituel udvikling. 

 

Praktiske oplysninger

Emne    Trin 1: ”Dit indre barn” 

              Trin 2: ”Din indre kritiker” 

              Trin 3: ”Din indre kerne” 

Tid        Trin 1 & 3 -lørdag 10-17 og søndag 10-16

              Trin 2 - fredag 16-20, lørdag 10-17 og søndag 10-16

Datoer  Trin 1 afholdes den 29 - 31 marts

              Trin 2 afholdes den 28 - 30 juni
              (Lørdag vil vi afholde i mit dejlige sommerhus i Rågeleje)

              Trin 3 afholdes den 25 - 27 oktober 

Kurserne kan tages hver for sig og uafhængig af hinanden i den rækkefølge, der passer dig bedst, men samlet giver de dig mulighed for kontinuitet, fordybelse og fortløbende selvudvikling.
Du kan med fordel kombinere disse kurser med 1:1 sessioner.

 

Sted   
Charlottenlund, 2 min fra stationen og fri parkering lige i nærheden.

Pris
2.300 kr. pr kursus. Ved tilmelding betales depositum på kr. 1.500 og restbeløbet på kr. 1.800 pr kursus betales senest ved hver kursus start. 

Mad og drikke 
Der serveres en let og dejlig anretning med kaffe/ the og frugt i pauserne. Kurserne afholdes i lyse og rare omgivelser. Frokosten sørger du selv for eller spiser ude i en af Charlottenlunds hyggelige cafeer. 

Tilmelding 
Du kan tilmelde dig ved at bruge formularen her, husk at anføre dato for det kursus du gerne vil med på, så får du en bekræftelse retur på e-mail, så længe der er plads på kurset. 

 

 

Jeg glæder mig til at se dig til en fantastisk, forvandlende weekend!

 


 

Det siger tidligere deltagere om forløbet:

 

“Jeg slap af med mine begrænsninger, så den jeg er og det jeg kan har fået lov til at komme til udtryk og blive afspejlet i mine daglige aktiviteter og relationer.

Jeg har fået ro på hverdagen og det giver overblik og grounding - elementer der er nødvendige, hvis jeg skal excellere. Og så har jeg fået større bevidsthed om mig selv og mine mønstre, hvilket har givet livskvalitet, rummelighed og overskud!”

Aki P. - HR Direktør

   

”Før jeg begyndte at gå hos Kasha i et intensivt forløb, havde jeg slet ikke været klar over, hvor mange negative tanker, jeg havde om mig selv. Altid stod den samme tanke tilbage: At jeg ikke var god nok, at jeg ikke duede til noget og at jeg aldrig blev til noget. Det var en befrielse at lære, at det kun var tanker og ikke virkeligheden. Jeg lærte at kunne stoppe de nedadgående tankespiraler og identificerer mig ikke længere med dem. I stedet har jeg fået fat i mit selvværd og troen på mig selv. Det er et helt nyt liv”

Helene L. – Kundechef

 

At være hos Kasha skal opleves! Det at være et sted fyldt af varme og omsorg gør, at ens personlige proces bliver favnet og forstået.- og så er det et sted jeg altid kan vende tilbage til, når jeg har lyst eller brug for at få støtte og vejledning til et nyt skridt eller en ny erkendelse.

Nina – Sygeplejerske

Jeg vil udtrykke min dybe taknemlighed for det, der skete i weekenden " Indre frigørelse, - at hele dit indre barn" kurset. Mit panser er blevet meget mindre og jeg tør at sige, hvad jeg føler og tænker mere end nogensinde før. Jeg føler mig meget mere afslappet og tør at være mig selv og jeg har fået mange tilbagemeldinger fra folk, at de kan mærke at jeg har rykket mig og er meget mere åben.

Jørgen – mand

 

“Det var en kæmpeudvikling, jeg oplevede på kurset. Jeg blev meget mere nærværende både overfor mig selv samt overfor mine omgivelser. 
Tak for et fantastisk kursus, hvor jeg fandt tilbage til min indre styrke.”

Peter H. - HR-Konsulent

 

 

Kontakt: Ønsker du at bestille tid til en session, en gratis afklaringssamtale, tilmelde dig et kursus eller hvis du har et spørgsmål, så ring gerne til mig på tlf. 21240068 eller send e-mail til kashah@me.com

 

 

Copyright © 2016: Kasha Hansen. Webdesign: Tao Design - Kasha Hansen