Få en gratis afklarings-session 

Er du træt af at lade dig styre af mønstre og vaner, der ikke giver dig de resultater og det liv, du ønsker? Eller er der noget i dit liv som stresser dig følelsesmæssigt eller som gør for ondt på sjælen til at det kan fortsætte? 

Ønsker du i stedet at få det bedre med dig selv, styrke din indre kerne og kunne anerkende og værdsætte dig selv, som det unikke og smukke menneske du i virkeligheden ER? 

Og vil du gerne have min feedback på, hvad jeg vil anbefale dig at gøre som det næste skridt?

Så er denne gratis afklarings-session nyttig for dig!!

 

Hvad er en afklarings-session?

Afklarings-sessionen har det formål at få dig videre fra der hvor du er i dag til hvor du gerne vil hen, - uanset hvad din udfordring er lige nu.

Vi ser på din udfordring og jeg fortæller dig, hvordan du efter min mening bedst kan komme igennem den, - og til sidst fortæller jeg dig også om, hvordan jeg kan hjælpe dig videre i den retning, du ønsker.

 

Hvordan foregår det? 

Når du har tilmeldt dig via linket nedenfor, modtager du et lille spørgeskema, som du bedes besvare og returnere til mig, så jeg ved, hvad du har brug for, at vi kigger på. På den måde kan vi bruge vores tid sammen optimalt.

Når jeg har modtaget spørgeskemaet, kontakter jeg dig, så vi kan aftale, hvornår vi har vores session. 

Sessionen foregår derefter på den måde, at du ringer til mig på det tidspunkt, vi har aftalt på tlf. 21240068. Og så har vi 20-25 min. sammen med fuld fokus på din situation. 

Du tilmelder dig til din gratis afklarings-session blot ved at klikke her

Jeg glæder mig til at hjælpe dig videre!

 

 

 

 

 

Copyright © 2016: Kasha Hansen. Webdesign: Tao Design - Kasha Hansen