Essential Touch®


At kunne slappe af og opdage noget dybere og inderligt smukt i os selv, er for de fleste dybt berørende og transformerende. Jo mere vi opdager at vi ikke er vores historier og overbevisninger, des mere kan vi åbne os for bevidsthedens lys og møde vores sjæls iboende kvaliteter.

Det kræver hjertemod og styrke, at vise vores sårbarhed og sensitivitet fremfor at opretholde en facade, som i bund og grund adskiller os fra os selv og vores dybere værens-grund.
Følelsen af tomhed, meningsløshed eller mangelfuldhed er ubærlig for de fleste og vi har mange strategier for at undgå at mærke dem. 


Vores iboende natur
Essential Touch® handler om at møde Essensen. Det virkelige i os selv. Det oprindelige som ikke er betinget eller frembragt af noget ydre. Det er vores oprindelige iboende natur. Et nærvær som kan have mange former og kvaliteter i sig. 
En værensform, som vi alle oplever i glimt, men oftest uden at erkende, at det er hvem vi i virkeligheden er.


Essential Touch® er en spirituel rejse - en proces, hvori personligheden gradvis slipper grebet og samtidig tillader essensen at træde frem.


At integrere arbejdet med essens, det som er det sande, det der beskriver det virkelige, det ægte i os, forvandler vores tilværelse og muliggør, at vi kan realisere vores fulde potentiale.Læs her om Nuet's Bevidsthed 

Kontakt: Ønsker du at bestille tid til en session, en gratis afklaringssamtale, tilmelde dig et kursus eller hvis du har et spørgsmål, så ring gerne på tlf. 21240068 eller sende e-mail til kashah@me.com
Du kan også følge min side "Essens og nærvær" på Facebook og min blog på LevLykkeligt.
Copyright © 2016: Kasha Hansen. Webdesign: Tao Design - Kasha Hansen